MENÜ

Tóth Roberta
Profi orientális táncos és szakképzett oktató

Nemzetközileg elismert orientális táncos és oktató,többszörös versenygyőztes

Kedves leendő Tanítványaim!


Mielőtt elolvasnátok a lentebb található tájékoztatót, szeretnék pár dolgot kiemelni.

Tanusítvánnyal rendelkező oktatóként és végzett biológusként az egészséges, gerinc-kímélő mozgás híve vagyok. Ha egészségügyi problémával küszködsz, feltétlenül jelezd azt felém az első óra elején.

Milyen területeken végez pozitív munkát a rendszeres hastánc ?
Csak pár példa a teljesség igénye nélkül:
*egyensúlyérzék, ritmusérzék, mozgás-koordináció javítás és fejlesztés
*alakformálás, önbizalomnövelés
*egyes mozgásszervi és nőgyógyászati bántalmak megszüntetése, enyhítése
*helyesen végezve erősít, gerinctornaként funkcionál

Várok mindenkit sok szeretettel bármely órámra, kortól és testalkattól függetlenül, ha "csak" mozogni szeretnél, vagy versenyzési szándékaid vannak, ha már táncoltál, vagy már évek óta képzed magad!
Jász-Nagykun-Szolnok megyében kizárólag itt tanulhattok akkreditált képzésnek megfelelő minőségű orientális táncot.
Vigyázz- kész- dance! Yalla!

tóth roberta hastánc oktatás, orientális tánc oktatás

ÚJDONSÁGOK: Az országban egyedülálló "Alapozó workshopok" mellett elérhetőek 'Intenzív tréningjeim", illetve augusztus elején útnak indítottam online oktatási anyagaimat is! Az első oktató videó augusztus 1-től, a második augusztus 15-től rendelhető és hozzáférhető. Ősszel nyilvánosságra hozom az eddigi talán legkreatívabb projektemet, amely a "Dobszóló projekt 2017" címet viseli! 

You can order any type of classes in English language. For these orders, please contact me via e-mail, I will answer asap!


Jelenleg Szegeden, Budapesten és Szolnokon, illetve ezeknek a városoknak a vonzáskörzetében tartok magánórás foglalkozásokat, illetve az ország teljes területén felkérésekre workshopokat (workshop menüpontban, aktualitások) tartok fesztivál vagy egyéni kereteken belül. 


Szeretném megemlíteni az oktatásban számomra fontos dolgokat:

Elengedhetetlen az alapos bemelegítés, majd az órák végén a tematikus nyújtás. Lényegesnek tartom a pontos alapok megtanítását, kar-, lábtechnikát, forgás- és rázástencikát stb. A techikai tudás mellett folyamatosan bővítem az elméleti hátteret a témának megfelelően. Alapmozdulatok- kombinációk- koreográfia- bár nem vagyok koreográfia központú-sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek az improvizációs kézség fejlesztésére. Vannak technikai órák, amin kifejezetten a "problémás" területekkel foglalkozunk. Ezen kívül megtanulunk több stílusban is minikoreográfiákat, eszközös táncokat. Nyilván azzal foglalkozunk a legtöbbet, ami az adott tanítványt érdekli, kihozzuk belőled a táncost, segítek megtalálni a saját stílusodat. Az órák oldott hangulatúak, így sokkal könnyebben tanultok, ti is, és én is. A minőséget a mennyiségnél mindig fontosabbnak tartom! :)
Bővebb információért kérdezz e- mail-ben! :)

Érdemes:
- óra előtt 10 perccel korábban érkezni, kényelmes ruhát viselni, amiben látom a lábmunkát és a csípőt
- esetleg forgópapucs vagy balettcipő
- minimum fél liter vizet érdemes hozni

Az általam tartott óratípusok:
*magánóra- itt személyre szabottan tudok minden egyes táncossal foglalkozni, elméleti és technikai résszel, külön kérésre versenyfelkészítés, készítek számodra koreográfiát, vagy együtt is kialakíthatjuk egyéni stílusodat, kombinációidat
*csoportos óra- (a kiscsoportos órákat preferálom) maximum 10 fős csoportok oktatása heti rendszerességgel, igény szerint technika vagy koreográfia központú foglalkozások, elméleti beszélgetések
*workshop- 2-3 órás intenzív órák egy adott témakörben (koreográfia, ritmika, technika, elmélet, kombinációk, eszköz, stílus stb...)
*intenzív képzés
*kifejezetten elméleti óra és beszélgetés (előre megbeszélt témában a lényeges információk átadása olyan formában, hogy a lehető legtöbbet tudd hasznosítani a gyakorlatban)
*képzés oktatóknak
*versenyre egyéni vagy csoportos felkészítés


ÚJ: Szalagavatókra és céges rendezvényekre csoportos koreográfia készítés és betanítás, amely segítségével hatalmas meglepetés szerezhető a vendégeknek, illetve garantált a szórakozás! :)

 

Hírek

 • Őszi workshopok
  2017-09-13 09:04:34

  Kedves táncosok!
  Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt az őszi budapesti intenzívemre, amely órákon a baladi és khaleege lesz a téma :) Yalla, gyakorlásra fel! :)
  tóth roberta orientális táncos, hastáncos

 • Nawar 2017
  2017-09-13 09:02:28

  Idén a híres Nawar Festival gálafellépője voltam, emellett sok-sok hasznos workshopon gazdagítottam a tudásomat!
  tóth roberta hastánc, orientális tánc

 • VI. Szolnoki hastánctalálkozó
  2013-01-03 15:02:33

  A VI. Szolnoki hastánctalálkozóra (április) már tudtok jelentkezni! Minden eddiginél nagyobb, színvonalasabb, és meglepetésekkel teli találkozó, az esemény 1 éves évfordulóján, az I. Szolnoki orientális hétvégén !

 • V. Szolnoki hastánctalálkozó
  2012-11-17 10:49:08

  2013. február. 17. - Cantaloop, Szolnok

 • IV. Szolnoki hastánctalálkozó
  2012-11-17 10:29:10

  December 2. ! :)
  Várunk mindenkit sok szeretettel!
  Szolnoki hastánctalálkozók

 • IV. Szolnoki hastánctalálkozó
  2012-10-03 20:52:34

  A következő találkozó időpontja: 2012. december 2. , Frei Kávézó, le ne maradjatok! ;)
  Már tudtok jelentkezni a 2013-as nyílt színpadunkra is! A helyes gyorsan fogynak, siessetek! :)

 • IV. Szolnoki hastánctalálkozó
  2012-09-24 18:46:16

  A decemberi nyílt színpadunk szuper gyorsan betelt, aki szeretne velünk-nálunk táncolni, azoknak már csak az V. találkozón, 2013. februárjában tudunk helyet biztosítani, a jelentkezés megkezdődött! :)

 • Következő fellépésünk
  2012-08-30 18:45:19

  Legközelebb a Szolnok napja rendezvénysorozat keretein belül leszünk megtalálhatóak. Műsorunk címe: "Orientális utazás". Találkozzunk szeptember 1-én, 13:30-kor a Szapáry úti színpadnál! :) Fúzió, samba-orientál, beledi, iraki, modern legyezőfátylas, shaabi koreográfiák.

 • III.Szolnoki hastánctalálkozó
  2012-08-29 15:07:54

  Szolnoki hastánctalálkozók

Asztali nézet